Camins

Camins és una companyia de guies de muntanya especialitzada en activitats de senderime i trekking entre d’altres. Es troben localitzats a Vielha i són uns grans coneixedors del territori. Tots els seus guies tenen titulacions oficials en diferents modalitats d’esports de muntanya.

Vàrem contactar amb ells per fer el Gran Tuc de Colomers. La Nostra experiència amb ells en fer aquest cim ha estat excel.lent. El guiatge va ser a càrrec d’en Jordi Gironés qui des del començament va adaptar el seu guiatge a les característiques del grup. En tot moment i de forma senzilla ens va transmetre el coneixement i seguretat necessària per fer front als reptes de les diferents etapes del camí.

El Jordi és un gran coneixedor del territori, enriquint l’ascensió amb els seus coneixements sobre la formació del mateix a l’època glacial. Volem destacar la seva capacitat d’interacció amb tots nosaltres que considerant que som un grup divers no era tasca fàcil. En cada moment va interactuar amb cada un de nosaltres en funció de les necessitats tant individuals com de grup.

Amb els serveis de Camins i d’en Jordi Gironés vàrem tenir una ascensió perfecte en tots els aspectes, disfrutant de l’activitat física que ofereix la muntanya, de les sensacions viscudes, de fer un gran cim i sempre i en tot moment amb la seguretat de tenir al costat un gran professional.

Web de Camins: http://www.camins.net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s