Circ de Saboredo (per Val de Ruda)

Durada: Unes 5 hores.

Època: Estiu i dia clar (06/08/2012)

Desnivell: Uns 720 m. de pujada i de baixada.

Distancia: Uns 14 Km.

Dificultat: Fàcil.

Descripció:

Arribar fins al complex lacustre de Saboredo és un petit plaer de mitja muntanya. La pista primer i sender després que recórrer la Val de Ruda marcat com a GR-211.4 i sense cap dificultat més que la pròpia de caminar sempre en pendent moderada et condueix a un dels llocs més plàcids per passar un matí.

Deixant el vehicle en el Pont de Locampo, la caminada recorre paratges de boscos i prats agradables i senzills en bon temps que te el seu punt d’èxit a l’arribar al petit refugi de Saboredo. Allà els guardes reguen el voltant i mantenen el seu jardí gemat d’herba verda, la cinta per fer equilibris físics i mentals si tens paciència i alguna beguda per assedegats caminadors, sovint fent els Carros de Foc.

Des del refugi i amb poc esforç es pot fer un fantàstic recorregut pels llacs que conformen el Circ de Saboredo. Des d’aquest punt es pot accedir al Nord-Oest cap al Còth de Sendrosa que dona pas a la part de Colomers, al Sud-Oest al Port de la Ratera i l’Oest cap al Còth del Lac Gelat per anar a Amitges o la Val de Gerber.

La zona es mereix un visita i un matí de relax això sí, si el bon temps acompanya.

Track

Fotografies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s