Aprenent a conèixer i a disfrutar de la muntanya. Els guies titulats

En algun moment hem cregut important comptar amb l’acompanyament d’un guia de muntanya per tal de sentir-nos més segurs en l’activitat, especialment per pujar a algun cim que no coneixem suficientment i a l’hivern quan els camins són diferents i s’han de tenir coneixements sobre allaus i possibles riscos derivats del temps.

Els guies de muntanya que ens han acompanyat en alguna ocasió, ens han donat seguretat i coneixements del que representa assolir un determinat objectiu. Ells són grans coneixedors del territori i en tot moment ens han transmès els seus coneixements, fet que ens ha enriquit personalment.

Més informació.

Aquesta entrada ha esta publicada en COMPRES I SERVEIS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s