Banyada al llac de Baciver

A l’estiu, quan fem excursions a llacs o estanys i veiem les seves aigües clares i nítides, sovint ens venen ganes de banyar-nos-hi. Aquesta vegada, els joves de la família ho han fet amb un grup d’amics, com alternativa a anar a la piscina a passar el matí.

En aquesta ocasió vam anar a banyar-se a l’estany de Baciver. Això si després de caminar una bona estona i pujar una mica per tal que el cansament i la suor del camí fessin que hi haguessin forces ganes de posar-se dins del llac.

Més informació

Aquesta entrada s'ha publicat en ACTIVITATS i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s