Muntanha Uishèra (2.337 m)

Setmana Santa del 2011 amb moltes ganes de caminar. Les previsions meteorològiques no són massa bones i l’estat de la neu a partir dels 2000 metres no afavoreixen fer gran cosa; els experts diuen que la neu està podrida, ben veritat, t’enfonses per sobre dels genolls.

L’organització del Pyrenades 2011 ens brinda però de fer aquesta magnífica excursió pujant a la Muntanha d’Uishèra des de Vilamòs acompanyats amb un guia; la veritat és que sols hagués estat difícil de fer-la per la dificultat de trobar camí. Una excursió magnífica.

Més informació

Aquesta entrada ha esta publicada en EXCURSIONS D'HIVERN. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s