Tuc de Saboredo (2.829 m.) i Pic d’Amitges (2.848 m.) per la Vall de Gerber

Ascenció al Tuc de Saboredo i al Pic d’Amitges per la Vall de Gerber. Fantàstica ascensió al Pic de Saboredo i Pic d’Amitges per la bonica Vall de Gerber. Deixem el cotxe a l’aparcament de la Peulla i agafem el sender que ens porta a l’Estanh de Gerber primer i Refugi Matartó després. A partir d’aquest punt la ruta es converteix en més d’alta muntanya fins arribar al Còth der Estanh Gelat i Coll d’Amitges punt de partida per a l’ascensió als dos pics. Entretingudes ascensions, accessibles i amb magnífic ambient d’alta muntanya. Petita grimpada entre roques de bon agafar a la part final del Tuc de Saboredo que li donen el punt àlgid d’emoció a una extraordinària excursió.

Més informació

Advertisement
Aquesta entrada s'ha publicat en EXCURSIONS D'ESTIU i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s