Pic de Vallibierna (3.056 m.) per l’Estany de Botornás

???????????????????????????????Ascensió al Pic de Vallibierna sortint de la presa de Llauset i resseguint el conjunt lacustre, passant per l’estany de Botornàs, els estanyets de Coma Arnau i l’estany Chelat. L’ascensió és a la Ribagorça, ja a l’Aragó. Aquesta muntanya de pedra blanca en el seu cim és un dels tres mils “assequibles”. No obstant té un respectable ambient d’alta muntanya i una cresta final que desemboca al famós “pas del cavall” que permet passar al seu tres mil germà, el Culebres. Nosaltres, ens vàrem conformar en assolir l’entrada a la cresta final, ben entrats els tres mil, ja que la sortida amb colla –erem una dotzena- així ens ho va aconsellar.

Més informació

Aquesta entrada ha esta publicada en EXCURSIONS D'ESTIU. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s