Una ronda pel Montcorbison

DSC_1122Fàcil excursió per les faldes del Montcorbison seguint el PR que va des de la Bassa d’Oles fins a la Mair de Diu des Nhèus i que ens permet gaudir d’uns paratges de tardor excepcionals i fantàstics.

Si bé la nostra intenció inicial era pujar al Montcorbison (2.173 m), ens desdiem més o menys per sobre de la cota 2.000 degut a que la nit abans ha plogut i això fa que hi hagi una gran quantitat de fang relliscós que ens fa difícil avançar en les pales més pendents. Ens desdiem i busquem una alternativa que també ens satisfà.

Més informació

Aquesta entrada ha esta publicada en EXCURSIONS D'ESTIU. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s