Estanhs deth Rosari de Bacivèr amb raquetes

DSC_0674Pujada als Estanys del Rosari des del Pla de l’Orri seguint la traça hivernal dels esquiadors de muntanya que pugen al Pic de Baciver o al Pic del Rosari. Nosaltres varem gaudir d’una pujada impressionant sobre ingents gruixos de neu, obrint traça vorejant els llacs i tornant per la ruta d’estiu. El circ del Rosari de Bacivèr en condicions hivernals, on si acumulen ingents quantitats de neu és un extraordinari regal visual que ofereix la natura si fas un xic d’esforç per arribar-hi. No hi ha especialment risc però cal consultar condicions de la neu per sobre del primer llac.

Més informació

Aquesta entrada s'ha publicat en EXCURSIONS D'HIVERN i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s